Za razliku od brata i snahe: Princ William pokazao koliko je skroman

Piše: Redakcija

Britanski, ali i svjetski mediji u posljednjih nekoliko dana puno pišu o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, a sve zbog njihovih nedavnih putovanja privatnim avionom, koje im je platio Elton John. Naime, javnost im zamjera, prije svega, troškove, a zatim i činjenicu da privatni avioni dodatno zagađuju životnu sredinu. No, za razliku od njih, princ William i Kate su na putovanje u Škotsku odlučili ići redovnim letom, a sve to, kako piše “The Sun”, kako bi smirili tenzije i pokazali skromnost kraljevske porodice. 

Naime, Kate i William uočeni su sa svoje troje djece  šestogodišnjim Georgeom, četverogodišnjom Charlotte i jednogodišnjim Louisom, kako napuštaju zračnu luku u Norwichu, a trebalo bi da odu u dvorac Balmore. Kraljevski par tamo će se naći s kraljicom Elizabetom II., ali i s Meghan i Harryjem. Ovim racionalnim potezom vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea htjeli su, kako ističu analitičari, pokušati popraviti već narušenu sliku o kraljevskoj porodici. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti