Čime se bave usvojena djeca Toma Cruisea i Nicole Kidman? Isabella je frizerka, Connor DJ

Piše: Redakcija

Kada mediji objavljuju privatne slike bivših supružnika Nicole Kidman i Toma Cruisea onda su to uglavnom slike Tomove kćerke Suri iz propalog braka sa Katie Holmes i Nicoleinih kćerki iz braka sa Keithom Urbanom, Sunday Rose i Faith Margaret, no, rijetko se objavljuju fotografije njihovo dvoje usvojene djece Isabelle (22) i Connora Cruisea (19).

Njih su usvojili dok su bili u braku, ali nakon što su se nakon deset godina zajedničkog života razveli, djeca su odlučila ostati uz Toma u Los Angelesu. U nekim intervjuima Nicole nije krila tugu što su Isebella i Connor izabrali Toma umjesto nje.

Dok je bila u braku s Tomom, Nicole nikada nije željela imati bilo kakvu vezu sa Scijentološkom crkvom, piše “Vanity Fair”. Zato je ova crkva, navodno, instruirala njihovu usvojenu djecu da odbace majku kao supresivnu osobu. Prema navodima u članku, Bella i Connor Cruise, inače školovani kod kuće, poslani su na scijentološki kurs, da bi naučili prepoznati supresivne osobe, poput majke koja ih je usvojila.

– Glavni problem u braku bio je to što Nicole nije htjela imati veze sa scijentologijom – kazao je nekadašnji visoki zvaničnik te crkve.

No, gdje su sada Isabella i Connor? Nijedno od njih dvoje nije izabralo poziv svojih roditelja. Isabella je frizerka, dok je Coonor DJ.

Inozemni mediji javljaju da je Isabella završila tridesetosedmični kurs na frizerskoj akademiji Vidal Sassoon, koji je koštao 15 hiljada funti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti