Ivana Selakov otkrila na koga liči kćerkica Kruna

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, Ivana Selakov i njen partner Predrag Mirković prije tri mjeseca su postali ponosni roditelji kćerke Krune. Djevojčica je na svijet došla nakon uspješnog procesa medicinski potpomognute oplodnje. Za razliku od većine javnih osoba, Ivana je o svom putu do potomstva otvoreno govorila, te je u intervjuu koji je prošle godine dala za naš magazin otkrila da se na ovaj potez odlučila zbog, prije svega, svojih godina, ali i činjenice da nije imala više šta da čeka. Vijest o trudnoći nakon samo jednog pokušaja učinila ju je najsretnijom na svijetu, a dolazak kćerke je njenu sreću učinio još većom.

– Trenutak kada sam je prvi put uzela u ruke nikada neću zaboraviti. Pošto sam se porodila carskim rezom, tata je prvi vidio bebu, a ja na fotografiji koju mi je on poslao. Uživo sam je vidjela tek kad sam izašla s intenzivne njege i to su, stvarno, posebne emocije. Bila mi je jako sićušna i preslatka, imala je crnu kosicu i bila je mirna i dobra, što je i danas, poslije tri mjeseca, ostala. Jako je mirno i dobro dijete – kazala je Ivana za naš magazin.

U intervjuu za naš magazin prije nekoliko mjeseci Ivana je kazala kako su odabrali ime za kćerkicu.

– Birali smo zajedno, ali je tata dao prijedlog. Odmah sam se saglasila i prosto nismo imali druge opcije. Ime smo izabrali čim smo saznali spol, ali smo ga držali u tajnosti, jer smo htjeli da, na neki način, bude iznenađenje.

Također je otkrila i u čemu ju je majčinstvo najviše promijenilo.

– Moj muž kaže da me mnogo promijenilo. Zovem ga muž, iako zvanično nismo još vjenčani, ali i to ćemo završiti. Prioriteti su mi se definitivno promijenili. Nas dvoje smo bili deset godina zajedno i za to vrijeme smo prošli stvarno sve, ostvarili se na svim poljima osim na tom jednom i ušli smo, na neki način, u kolotečinu. Život nam se svodio na posao, odmor i neke obaveze. Falilo nam je dijete, da nas stvarno ispuni i kako je ona došla u naš život, sve se promijenilo. Naravno, nabolje. Ona je sad naš prioritet i uopšte nam nije teško da se bavimo njome i uživamo u tome. Ona je stvarno, kako joj i ime kaže, kruna naše, sada još malo, 11-godišnje veze.

View this post on Instagram

Vidimo se veceras na koncertu 🎤😊

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

U nedavnom intervjuu za Pink.rs. Ivana Selakov je odlučila podijeliti nove vijesti te otkrila na koga na koga njena nasljednica liči.

– Liči na nas dvoje stvarno. I jedno i drugo vidimo u njoj nešto naše, tako da voljela bih definitivno da bude muzikalna na mene. Mada je i Peđa muzikalan jako, ali voljela bih da je više na mene. Voljela bih da bude dobar čovjek, da bude pametna, vrijedna, ali prije svega dobar čovjek. Prepoznajem i neke moje i neke Peđine fazone, čak i bakine, tako da vidjet ćemo i jedva čekamo. Svakim danom se nešto mijenja novo kod nje i jedva čekam da poraste još više.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti