Trudna Ashley Graham ne prestaje oduševljavati: Sada se slikala potpuno naga

Piše: Redakcija

Ashley Graham je prošle sedmice je otkrila da je trudna, a onda je objavila fotku svog golog tijela. Tačnije, na fotografiji se vidi dio grudi, struka, trbuha, stražnjice i bedra, a plus size manekenka htjela je pokazati strije koje su se već počele pojavljivati, a jedna su od najčešćih nuspojava trudnoće.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Tim im je potezom oduševila žene širom svijeta koje su ubrzo i same počele objavljivati svoje gole fotografije i pisati o svojim iskustvima s trudnoćom. A Ashley nije stala na tome. Jučer je objavila fotku na kojoj pozira gola, ogrnuta ogrtačem koji joj je prekrio stražnjicu, dok je grudi sakrila rukama. Isti dan paparazzi su je snimili prvi put u javnosti od objave trudnoće. Nosila je jednostavnu crnu haljinu koja je jasno istaknula njen trudnički trbuh.

View this post on Instagram

@ashleygraham #ashleygraham

A post shared by Ashley Graham (@ashley.graham.1) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti