DiCaprio na meti Taylor Swift: Kako je hvaliti se pićem, dolarima i osvajanjem modela?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bx7QABnjEPM/

Taylor Swift izbcila je novi album ‘Lover’. Posebnu je pažnju zadobila pjesma The Man’ u kojoj slavna pjevačica razmišlja o tome kako bi je tretirali da sve radi isto, ali da je muškarac. 

Kao primjer je uzela – Leonarda DiCaprija kojeg je čak spomenula imenom u pjesmi. Taylor je htjela objasniti kako se mediji i društvo oduvijek bave njenim vezama i projiciraju ih na njene albume.

U isto vrijeme Leonardo DiCaprio je holivudski rekorder po pitanju veza. Hodao je s desecima žena, a vrlo je neobično kako su sve do jedne bile – manekenke. To se, ipak, nikad nije odrazilo na njegov glumački rad. 

– Kako je hvaliti se pićem i dolarima, osvajanjem kuja i modela? – otpjevala je Taylor, a u jednom je trenu čak spomenula glumca u stihu:
– Nazdravljali bi mi, oh neka pravi igrač igra. Bila bih baš kao Leo u Saint Tropezu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti