Tarik Filipović otkrio kako se odrekao pušenja

Piše: Redakcija

Krajem 2016. godine na nepušenje se odlučio Tarik Filipović. Nije mu bilo lako, nakon dvadesetak godina ‘staža’ prestati! Za hrvatske medije izjavio je svojedobno kako se na to odlučio.

– Jedina stvar kojom nisam mogao upravljati u životu bile su cigarete. I tako 20 godina. Godinama sam se budio sa željom da to bude taj dan u kojem ću im reći – ne! I nije mi uspijevalo. Cigareta mi je bila razlog i za nagradu i za tugu. Još se ne mogu nazvati nepušačem, ali sam ponosan na dane bez cigareta, a koji su iza mene. Moj otac je bivši pušač pa mi kaže da i danas, nakon 15 godina, pomisli na njih. Malo me to, priznajem, tjera u očaj. Ali odlučio sam i vjerujem da su cigarete moja prošlost – rekao je Filipović.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti