Bolest je ne štedi: Slavna glumica otkrila kako izgledaju dani u bolnici

Piše: Redakcija

Poznata glumica Selma Blair jedna je od rijetkih slavnih ličnosti koje se ne ustručavaju da na društvenim mrežama podijele i one teške momente iz svoje svakodnevice. Naime, Selma boluje od multiple skleroze, a na svom je Instagram profilu objavila prvu fotografiju koja je nastala u periodu kada je boravila u bolnici. 

– Kada sam bila u bolnici u Chicagu, prijateljice su došle s poklonima među kojima je bio i moj omiljeni eyeliner, ali i druga šminka. Zajedno smo se smijale mom neumjeću konturiranja. Dani su mi bili isti, ali onda su stigle one. Hvala vam prijateljice – napisala je ona ispod fotografije na kojoj nanosi šminku, a na kojoj se može vidjeti da nema kosu. 

View this post on Instagram

When I was in the hospital in Chicago , @arttavee and @carolyngriffin came bearing gifts. ( my all time favorite @patmcgrathreal eyeliner, I will never go without now 💋) I got to play with wigs and makeup and we laughed at my horrendous application of contour. Seen here. Days and days of the same. And then the laughter. Thank you friends ❤️. I am improving due to #hsct #drburt. Thanks to @jennifer_grey and my sister both sharing their hope for me. I can walk much better. I am swollen and joints are in pain. My eyes still don’t focus. Chemo and other high dose drugs come at a price. I need to start physical therapy and get moving more. It will feel better. The beginning is hard. Remember. Sending love to you all. 📷 @creativerehabnyc. #contourqueen #fbf #hudabeauty

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Naime, ona je u bolnici bila radi terapije matičnim ćelijama. 

– Oporavljam se. Mogu bolje hodati. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči mi još uvijek ne mogu fokusirati. Hemoterapija i doza lijekova koju pijem imaju svoju cijenu. Tijelo mi je u šoku – napisala je ona. 

Da boluje od ove teške bolesti Selma je saznala krajem 2018. godine. 

https://www.instagram.com/p/B0VScVKnu7o/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti