Bolest ga nije spriječila: Legendarni fudbaler izašao iz bolnice kako bi održao obećanje

Piše: Redakcija

Iako je prije nekoliko sedmica potvrdio da vodi tešku bitku protiv leukemije, legendarni fudbaler Siniša Mihajlović jučer je prisustvovao utakmici svog tima. Naime, on je, kako prenose italijanski mediji, odlučio da iznenadi fudbalere Bologne, te se na utakmici pojavio kako bi održao obećanje dato prije 40 dana, kada je počeo s liječenjem. 

– Obećao sam da ću biti s vama i ovdje sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice, ali moja želja je da budem ovdje – rekao je on. 

Podsjećamo, Siniša boluje od akutne leukemije. 

– Kada sam čuo vijest, to je bio šok. Proveo sam noć plačući, život mi je prolazio pred očima. To nisu bile suze straha. Poštujem bolest. Suočit ću se s tim podignute glave. Jedva čekam da počnem da se borim za ozdravljenje. Agresivno je, ali nije nepobjedivo. Ne volim da me ljudi žale. Niko ne treba da me žali – rekao je on prije nekoliko sedmica. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti