Udala se poznata glumica iz serije „Ne daj se, Nina“

Piše: Redakcija

Poznata glumica iz serije „Ne daj se Nina“, Lana Gojak, trenutno je u Italiji, a kako prenose hrvatski mediji čini se da je upravo tamo odlučila zakleti se na vječnu ljubav Siniši Bajtu, s kojim se zaručila u decembru 2017. godine.

Prošlog ljeta kazala je kako im se ne žuri uploviti u bračnu luku, no, ako je suditi po fotografijama s Instagrama čini se da par nije mogao dočekati kada će jedno drugome izgovoriti sudbonosno DA.

Lana je na Instagram storyju objavila fotografije na kojima pokazuje vjenčane cipele, biserni nakit i na kraju fotografiju kako drži bidermajer. Na fotografiji je napisala sretan ponedjeljak, a fotografije su dale naslutiti kako su se ona i Siniša upravo vjenčali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti