Camila Cabello i Shawn Mendes zapalili publiku vrućim nastupom 

Piše: Redakcija

Muzičko-ljubavni par Camila Cabello i Shawn Mendes opravdali su očekivanja na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards na kojoj su izveli svoj hit Senorita’.

Baš kao i spot, i nastup je bio nabijen emocijama i strastvenim dodirima, a u par navrata izgledalo je kao da će se poljubiti, što je samo dodatno ‘zapalilo’ publiku. 

A među publikom su bili i njihovi slavni prijatelji poput Sophie Turner, Nicka Jonasa i Taylor Swift koji su sve vrijeme navijali za poljubac pa ostali razočarani kad do njega ipak nije došlo. 

Pjesma je Shawnu i Camili kasnije donijela i nagradu za najbolju saradnju, koju su  pokupili zajedno držeći se za ruke. 

Podsjetimo, Shawn Mendes i Camila Cabello dugogodišnji su prijatelji, a među njima je zaiskrilo upravo na snimanju spota za ‘Senoritu’. Od tada su nerazdvoji i uopće se ne srame izmjenjivati nježnosti i strastvene poljupce u javnosti. No, na dodjeli MTV nagrada ipak su se suzdržali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti