Popularna Šeherzada potvrdila trudnoću: Sretni smo

Piše: Redakcija

Glumački par, Halit Ergenç  i njegova supruga Berguzar Korel očekuju drugo dijete. Naime, glumica je potvrdila pisanje turskih medija da je trudna. 

– Kao što ste mogli pročitati u vijestima, Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo se na lijepim željama – rekla je glumica novinarima koji su je zatekli u kupovini u jednom istanbulskom tržnom centru.

Početkom augusta poznati par snimljen je na izlazu iz restorana, a paparazzi su Berguzar uhvatili dok je rukom i torbicom sakrila stomak, pokretom karakterističnim za trudnice.

View this post on Instagram

Seneler evvel, ilişkimizin başlarında herkes ağzının suyu akarcasına üstümüze saldırırken neler yaşadığımızı bir röportajda anlatmıştım. Adam olan bir defa söylemeyle anlar kelamı ama bugün bu kadar sene sonra hala bir takım yerlerde bir takım çirkin yakıştırmalar yapılıyorsa hele ki Bergüzar hakkında, demek ki ben güzelce anlatamadım halimizi diye düşünüyorum. Hanımlar – beyler, tekrar söylüyorum, benim ilk evliliğimi bitirmemin Bergüzar ile zerre kadar dahi alakası yoktur. Resmen ve anlaşma yoluyla bitmiş bir evlilikten bir süre sonra böylesi zorluklar olacağını bile bile özveri ve aşk ile başlamış bir ilişkidir bizimkisi. Kalkıp -mış, -miş ve ‘duyduk ki’ gibi ifadelerle yazılmış dedikodulara itibar etmek olacak iş değildir. Kaldı ki o günlerde bu dedikodulara taraf yaptığınız kişilerin şu an aileleri ve çocukları var. Biraz saygı lütfen. Bergüzar Korel benim sekiz senelik karım, oğlumuz Ali’nin harika annesi, en kıymetlim en sevdiğimdir her zaman. Bu tarz yakıştırmaları reddediyor, son derece haksız buluyor ve şiddetle kınıyorum. Saygılarımla. Halit Ergenç #bergüzarkorel #halitergenç

A post shared by Halit Ergenç (@halitergencresmi) on

Podsjećamo,  Halit i Bergüzar srca bh. publike osvojili su serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”. Njihova ljubav se i desila na setu serije “1001 noć” i od tada su posebno zanimljivi medijima. 

Naime, tada 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod. Vjenčali su se odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od prvih rezidencijalnih naselja u Istanbulu. Sina Alija Bergüzar je rodila u februaru 2010. godine.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti