Renée Zellweger: Slavna glumica progovorila o psihičkim problemima

Piše: Redakcija

Poznato je da je popularna glumica i dobitnica Oscara  Renée Zellweger napravila šest godina pauze kada je karijera u pitanju, a sada je otkrila i zašto je to uradila. Naime, ona je u jednom od posljednjih intervjua rekla da su za sve krivi psihički problemi s kojima se suočila. 

– U tom periodu prihvatila sam neke loše savjete i napravila neke loše izbore. Bila sam na prilično mračnom mjestu i bila sam neopisivo tužna – rekla je glumica koju je publika zavoljela kroz ulogu Bridget Jones. 

Ona je dodala da joj je period od šest godina pauze bio izuzetno poučan. 

– Sada na to razdoblje ne gledam kao na gubitak, jer sam iz njega uspjela puno da naučim. I to mi je trebalo. Spoznala sam svašta o perspektivi, obrascimna ponašanja i o njihovim posljedicama. Izgledala sam kao da se ne brinem o sebi. Bilo mi je dosadno. U tom razdoblju sam imala osjećaj kao da stalno snimam. Gledala sam sebe i prevrtala očima – rekla je ona. 

Glumi se vratila ulogom  Judy Garland. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti