Sin Miralema Pjanića proslavio šesti rođendan

Piše: Redakcija

Poznati bh. reprezentativac Miralem Pjanić danas itekako ima razloga za slavlje. Njegov sin Edin proslavio je šesti rođendan zajedno sa svojim vršnjacima na jednom manjem fudbalskom igralištu uz dobru igru i zabavu.

View this post on Instagram

Happy B-DAY to the love of my life ❤️ #6anni

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Miralem je često u svojim intervjuima govorio koliku mu snagu i dodatnu energiju daje sin Edin, a sin i otac često provode vrijeme zajedno jer je maleni dječačić veliki ljubitelj fudbala.

View this post on Instagram

BOSANAC ⚜️♥️

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

– Edin jako voli fudbal i često nas dvojica igramo fudbala, a što se tiče njega i njegovog izbora, da li će to biti fudbal ili nešto skroz treće, neka on sam odluči, naravno, ako to bude fudbal, bit ću sretan prvo zbog njega da je izabrao ono što voli – kazao je Miralem u jednom intervjuu za naš magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti