Velika transformacija Elle Dvornik

Piše: Redakcija

Simpatična hrvatska influencerica, Ella Dvornik ne krije koliko voli mijenjati boju kose. Svi oni koji je prate na Instagramu vidjeli su je sa sivom, plavom, crvenom, narančastom bojom. Ella je poznata i po osebujnom modnom stilu, a sad odlučila za pomalo neočekivan potez.

Svi njeni fanovi su se iznenadili kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je s tamnosmeđom nijansom kose, najsličnijoj njenoj prirodnoj boji, a i ošišala se pa sad nosi trendi frizuru long bob koji joj sjajno pristaje.

– Vrijeme je za oporavak! Nakon godina eksperimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno – napisala je kratko u opisu fotografije, te upitala pratitelje što misle koliko će izdržati s tom nijansom kose.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti