Nakon teških optužbi pjevač objavio kako se povlači iz svijeta muzike

Piše: Redakcija

AFP

Kako prenose britanski mediji pjevač Ed Sheeran odlučio se povući iz svijeta muzike i to sa samo 28 godina i milionima na računu. Na ovakav potez se odlučio nakon optužbe pjevača Sama Chokrija da je kopirao refren njegove pjesme iz 2015., Oh Why.

Ovom autoru hitovi koje je napisao donijeli su mu milione na račun, a kako je kazao svojim fanovima turneja Divide je negova posljednja, te će u budućnosti više vremena provoditi sa suprugom Cherry Seaborn, s kojom je u vezi još od srednje škole.

– Kao što možda znate ili ne znate, nalazim se na ‘Divide’ turneji više od dvije godine i ovo je posljednji dan svega. Postoji nešto vrlo slatko u svemu tome, jako mi je drago što ste ovdje i što sve završava u Ipswichu. Ovo mi je sigurno posljednja svirka u sljedećih 18 mjeseci. Ovo je emocionalan dan za mnogo ljudi koji rade iza pozornice. Osjećamo se čudno, na neki način kao da prekidamo s djevojkom s kojom smo bili godinama u vezi. Možda to čudno zvuči, ali tako je to kada si dugo na turneji – priznao je pjevač i dodao kako je moguće da je to njegov posljednji nastup ikad.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti