Tereza Kesovija u 81. godini vesla i pokazuje figuru na plaži u leopard uzorku

Piše: Redakcija

Tereza Kesovija u 81. godini života i dalje ne odustaje od rekreacije i zabavnih aktivnosti. Naime, pjevačka se diva na svom Instagramu pohvalila videom na kojem vesla u gumenjaku.

– Ljetne radosti – napisala je Kesovija uz snimku koja je impresionirala njene fanove. Oni su mahom oduševljeni 81-godišnjakinjinom spretnošću i poletnošću.

“Vidim da je dosta kondicije, bravo samo tako”, “Aktivna i puna života”, “Ma svaka čast kraljice naša, kako na sceni tako i u moru”, “Bravo, Tere moja”, “Ma svaka čast!!!! Glatko može biti uzor upola mlađima. Žena zmajko!!!”, komentirali su pratitelji.

Osim snimke, Kesovija je na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj pozira s prijateljima i psom u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti