Bivša Clooneyeva djevojka Stacy Keibler pokazala kćerku Avu

Piše: Redakcija

Svjetski tabloidi šire informacije kako je trudna supruga Georgea Clooneya, Amal Alamuddin. No, to nije istina, barem tako kaže glumčev portparol. No, George će možda čekati još na prinovu, ali zato u majčinstvu uživa njegova bivša djevojka Stacy Keibler (34). Ona je bila zadnja djevojka s kojom je hodao prije nego što je upoznao suprugu Amal.

Ona i njen suprug, poduzetnik Jared Pobre, u avgustu su dobili svoje prvo dijete, kćerkicu Avu Grace Pobre. Stacy je na svom zvaničnom sajtu prvi put jučer objavila fotografiju sa svojom kćerkicom, ispod koje je napisala i kratki tekst.

Nagasila je da, kada je upoznala svog sadašnjeg supruga, da nije planirala ni majčinstvo ni brak, već je samo željela da je pronađe ljubav. U suprugu je pronašla prijatelja i srodnu dušu i s njim je osnovala porodicu.

– Ava nas je sve usrećila, unijela svjetlost i ljubav kakvu prije nisam vidjela. Ona je naša posebna mlada dama, i ja ne mogu biti zahvalnija na tome kako je uspjela da otvori moje srce – napisala je Stacy, nekadašnja hrvačica, danas glumica i naglasila kako se najljepše stvari ipak dese sasvim slučajno.

[nggallery id=633]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti