Otac Meghan Markle ogorčen na kćerku: Lagala je u svom kraljevskom govoru

Piše: Redakcija

Nakon kraće pauze, otac britanske vojvotkinje Meghan Markle, ponovo je govorio za britanske medije. Naime, on je istakao da je jako tužan što još uvijek nije upoznao unuka i zeta. No, to nije sve. Thomas je u intervjuu koji je dao za Daily Mail rekao i to da njegova kćerka laže oko školovanja, te da joj je on platio apsolutno sve troškove vezane za fakultet. 

– U svom prvom kraljevskom govoru rekla je da je sama sebi plaćala školovanje. To nije istina. Ja sam sve platio, imam i izvode iz banke koji to dokazuju. Nisam o tome prije govorio jer je Meghan bila trudna – rekao je on. 

No, Thomas nije govorio samo o kćerki nego i o  Harryju. 

– Vidim da Harry voli iznajmljivati privatne avione. Mogao je tako doći i u Mexico i od mene tražiti ruku moje kćerke. Licemjerni su. Prave se da pomažu ljudima, a vlastitu su porodicu izbacili iz života – rekao je on. 

View this post on Instagram

I think death is meant to teach us that time is the most precious thing we all have and with every moment we are blessed with, it is meant to be spent being the best versions of ourselves we possibly can. The best version of you is self-love and an acceptance of who you are and your unique purpose to the world with purpose being a lifestyle rather than a destination. I'm reflecting on Harry and his journey without his mom and this years anniversary is his first as a dad. I'm glad he's being the best version of himself with his own family beside him. . . #Meghanmarkle #meghanmarklefans #duchessofsussex #dukeofsussex #princeharryandmeghanmarkle #princeharry #peoplesprincess2 #peoplesprincess #princeharryandmeghan #meghanandharry #meghan #harry #duchessmeghan #harryandmeghan #royalcouple #theroyalfamily #dukeandduchessofsussex

A post shared by Princess Meghan, The Brave (@peoplesprincess2.0) on

Pročitajte još