Julia Roberts: Vaša dobrota može napraviti veliku promjenu u nečijem životu

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Julia Roberts prije nekoliko dana uputila je apel djeci širom planete koja su krenula u školu da prestanu da biti zlobna prema drugoj djeci, da se osvrnu na dobrotu koja je u njima, da nikada ne znaju šta se dešava u tuđim životima, i da ne trebaju suditi ljude na osnovu ozgleda. Na svojoj Instagram stranici gdje je prati preko šest miliona osoba podijelila je fotografiju koja je raznježila mnoga srca: 

– Poseban zahtjev za svu djecu koja se vraćaju u školu u narednih nekoliko dana: Ako vidite nekoga ko se muči da se sprijatelji ili bude maltretiran jer nema mnogo prijatelja ili zato što su stidljivi ili nisu lijepi ili nisu obučeni prema najnovijoj modi, molim vas istupite. Pozdravite tu osobu, ili joj se barem nasmješite na hodniku. Nikada ne znate s čim se ta osoba suočava u svom životu, i šta prolazi u datom trenutku. Vaša dobrota može napraviti veliku promjenu u nečijem životu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti