Rita Ora o princu Harryju: On se stalno smješka

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Rita Ora krasi naslovnicu britanskog izdanja “Marie Claire” magazina, a u intervjuu za ovaj medij je, između ostalog, govorila i o svom emotivnom statusu. 

– Ljudi vole da znaju sve o mom privatnom životu i to sam nekako prihvatila. Ono što sam naučila o ljubavi je da mi ona nije glavni prioritet sada. Ne vjerujem ni da će biti u skorije vrijeme. Ne znam, volim jako i zaljubljujem se jako, uvijek je tako – rekla je ona. 

Poznata 28-godišnjakinja je govorila i o princu Harryju. 

– Svaki put kada se vidimo, iznenadim se koliko dobro pamti naše razgovore koje smo ranije vodili. To me čudi jer on upoznaje i razgovara s toliko ljudi. Ali on se uvijek smješka i stvarno te sluša – rekla je ona. 

Rita se u razgovoru osvrnula i na blizak odnos s majkom Verom. 

– Molim mamu da bude kod mene kući. Kada je ona tu to mi je podsjetnik da sam sigurna i da se neću osjećati kao da me neko osuđuje. Uvijek je pitam da dođe i prespava kod mene. Volim kada me mama mazi i pazi, čak i sad kada sam odrasla – priznala je Rita. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti