Nastavljaju po svom: Meghan i Harry odbili kraljicu

Piše: Redakcija

Britanska kraljica Elizabetha već tradicionalno članove svoje porodice zove na luksuzni posjed u Škotskoj, gdje provodi ljeto. No, princ Harry i njegova supruga Meghan, navodno, nisu prihvatili njen poziv da posjete Balmoral je smatraju da je njihov sin Archie još uvijek mali da bi putovao. 

– Harry i Meghan nisu planirali ići u Balmoral ovo ljeto jer misle da je Archie još uvijek mali. No, malo je neobično jer ih to nije spriječilo da odu s njim na Ibizu, a zatim i u posjetu Eltonu Johnu u Francusku – rekao je izvor za “The Sun”. 

Izvor je dodao i to da im ni pitanje privatnosti ne bi trebalo biti problematično obzirom na činjenicu da je kraljicino imanje u Škotskoj jedno od najsigurnijih. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti