U porodici Džeko danas je poseban dan

Piše: Redakcija

U domu porodice Džeko, slavnog bh. fudbalera Edina i njegove supruge Amre, danas je poseban dan. Naime, danas njihov sin Dani  puni dvije godine. 

View this post on Instagram

Bday boy 🎉 #čupo #2 #happybirthday 💙

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

– Cijeli život sam bila okružena ženama. Odrasla sam s majkom i sestrom, potom sam rodila dvije kćerke, Sofiju i Unu, sada isčekujem rođenje sina. Jedne prilike sam se našalila i rekla: „Kako ću sada, navikla sam s curama?”. Sretna sam, naravno, što ću roditi dječaka, bila mi je to želja, naročito nakon dvije djevojčice, međutim, u cijeloj priči je ipak najbitnije da trudnoću iznesem do kraja na najbolji način, da se beba rodi zdrava i da se nakon porođaja brzo oporavim. I da je bila još jedna djevojčica, jednako bih bila sretna – rekla je Amra u jednom od intervjua za naš magazin prije rođenja sina. 

U tom intervjuu Amra nam je otkrila i u čemu ju je majčinstvo najviše promijenilo. 

– Definitivno me majčinstvo mijenjalo na najbolji način. Svi se prioroteti promijene. Ljubav za koju misliš da je velika, postaje veća, pomjeri sve granice za koje misliš da postoje. Trudim se svakodnevno biti bolja sebi, da bih bila bolja i svojoj porodici, okruženju, u svakom segmentu života. Znam da ću djeci kao majka biti neko u koga će se ugledati, tako da ih ne učim samo pričom, riječima, nego i svojim akcijama. I zbog toga je to dodatna odgovornost. Šta god da radim, od najbanalnijih stvari do najbitnijih odluka u životu, nastojim ih raditi najbolje moguće. Treba izvesti i treće dijete na pravi put, to je moj najveći cilj i misija u životu – rekla nam je Amra koja fanove gotovo svakodnevno oduševljava objavom porodičnih fotografija. 

View this post on Instagram

Bajram Šerif Mubarek Olsun ❤️

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

 

Pročitajte još