Prijatelji su ga izvukli iz vode, ali bilo je kasno: Gru je iza sebe ostavio ženu i dvoje djece

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Reper Dalibor Andnov poznatiji kao Gru poginuo je danas oko 15.20 kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu, piše “Blic”.  Prijatelji su ga izvukli iz vode i pokušali da spase, ali kada je stigla hitna pomoć mogli su konstatovati samo smrt. 

View this post on Instagram

💪

A post shared by DALIBOR ANDONOV ~ GRU (@gru.fanpage) on

Gru je svoj dječački san da se bavi muzikom ostvario. S pjesmom “Biću tu” s albuma “Gru 2″ je 1996. godine postao jedan od najpopularnijih repera u Srbiji, ali i Regiji. Poslije velikog uspjeha ove pjesme nanizao je nekoliko albuma poput “Vetrenjače”, a objavio je i kompilaciju “95-2000”. U isto vrijeme imao je i uspješan privatni život. 

View this post on Instagram

😈

A post shared by DALIBOR ANDONOV ~ GRU (@gru.fanpage) on

Iza sebe je ostavio suprugu Danicu i dvoje djece. Danica je bila njegova najveća ljubav te mu uvijek pružala podršku. Nje se mnogi sjećaju kao manekenke koja je imala zaista zavidnu karijeru. No, zbog porodice, u 25. godini prestala je da se bavi ovim poslom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti