Hayden i Kličko postali roditelji kćerkice Kaye

Piše: Redakcija

Američka glumica Hayden Panettiere (25) i ukrajinski bokser Vladimir Kličko (38) dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Kayu. Beba se rodila 9. decembra, a bokser nije krio sreću zbog prinove, i podijelio ju je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Par koji se upoznao 2009. godine, jednom je prekidao ljubavnu vezu, također zbog krize u Ukrajini su odgodili i vjenčanje. Kada je saznala da je trudna, Hayden je izjavila da tek sada ne želi pred oltar, jer na svom vjenčanju želi biti vitka i u formi.

Glumica koja je visoka 153 centimetra u trudnoći se udebljala 20 kilograma, vjenčanje će sigurno još pričekati, jer nema sumnje da će se mlada mama sada brinuti o bebi, ali i vraćanju stare kilaže.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti