Avril Lavigne: Zbog bolesti sam u jednom trenutku prihvatila i smrt

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Avril Lavigne povukla se sa muzičke scene, budući da se borila s lajmskom bolešću, zbog koje je preživjela pakao. Poznata pjevačica je riješila da progovori o bolesti koja ju je mučila u otvorenom pismu na njenom sajtu. 

Borba je bila toliko teška, da je čak i “prihvatila smrt”, međutim, uspjela je da “pobijedi”.

– Provela sam godine u borbi protiv ove opake bolesti. U jednom trenutku sam morala da prihvatim smrt i mogla sam da osjetim kako mi se tijelo gasi. Izgledalo je kao da se davim, kao da tonem i da mi je potrebno da izađem na površinu i udahnem vazduh – napisala je tom prilikom Avril, koja je dodala da je ovim pismom htjela da podigne svijest ljudi o lajmskoj bolesti.

Avril je poslije duge pauze prošle godine odlučila da objavi novu pjesmu pod nazivom “Head Above Water” (“Glava iznad vode”), koju je napisala u najtežim trenucima, dok se borila protiv teške bolesti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti