Odbačene optužbe za silovanje protiv Neymara: Brazilska starleta optužena za iznudu

Piše: Redakcija

Brazilski fudbaler Neymar prije nekoliko mjeseci optužen je za silovanje brazilske starlete Najile Trinidade, ali je policija odbacila optužbe protiv fudbalera i optužili starletu za pokušaj iznude. Policija je odlučila zatvoriti slučaj jer nije bilo dovoljno dokaza o spomenutom silovanju, te su odlučili optužiti brazilsku starletu za pokušaj iznude novca od slavnog fudbalera.

View this post on Instagram

My little boy❤️

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Prema posljednjim objavama koje su se mogle pronaći u stranim medijima Najila će se uskoro naći na optuženičkoj klupi, jer su najvjerovatnije pronađeni dokazi kako su ona i njen bivši partner Estivens Alves pokušali iznuditi novac od igrača PSG-a.

– Nakon razmatranja materijala kriminalističkog istraživanja, vlast se odlučila i za podizanje optužnice protiv N. za klevetu i iznudu – objavili su u brazilskoj policiji.

Podsjećamo, manekenka Najila Trindade Mendes de Souza, optužila je slavnog fudbalera Neymara kako ju je silovao u hotelu u gradu gdje Neymar igra za Paris St-Germain.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti