I ove godine uživajte uz “Sarajevski urnebes” Radija 8

Piše: Redakcija

“Sarajevskim urnebesom” biće završena i ova godina, što je već tradiconalan način završetka godine u programu Radija 8 Sarajevo.

Tokom cijele godine ova radio kuća nagrađuje slušatelje, ali krajem decembra i početkom januara to prerasta u pravi urnebes, jer se dijeli bezbroj nagrada i dočekuju brojni gosti.

– To je veoma intenzivan kraj godine u koji uložimo mnogo truda. Ipak, drago nam je što, naročito tih dana, nagrađujemo slušatelje u skoro svakom satu. Teška vremena ne mogu nam ništa jer mi znamo da je sreća u poklanjanju zato mi nastavljamo uljepšavati, za većinu, ne baš tako lijepe dane. Već sada na Radiju 8 slušatelji mogu osvojiti mnogo vrijednih nagrada ali 29.,30. i 31. decembra broj nagrada će se umnogostručiti. Urnebesnu , sarajevsku priču upotpuniće gosti iz javnog života BiH i prepoznatljiva muzička “groznica”  uz koju slušatelji Radija 8 uživaju  svih ovih godina.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti