Revija frizura na proslavi 20 godina zeničkih frizerskih salona “Charm”

Piše: Redakcija

U subotu uvečer u foajeu Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici Frizerski saloni „Charm 1“  i „Charm 2“ na spektakularan način proslavili su 20-ti rođendan.Kroz pet različitih revija frizura, zvanice su imale priliku putovati kroz vrijeme.

Najprije je predstavljena „Trend“ kolekcije by Charm team,a zatim „Avangard“, kojom su oduševili prisutne.Osim Charm tima, gosti na obilježavanju 20. godišnjice bili su svjetski poznati frizer Stipe Filipović, te članovi Udruženja frizera SBK.

Revijom pod nazivom „Beduini“ Stipe Filipović je očarao sve prisutne i odveo ih u potpuno drugi svijet, bez tehnologije i interneta. Savršeno uvježbanom koreografijom i živopisnim frizurama Stipe Filipović i ovaj put pokazao je da je majstor svog zanata.

Frizeri SBK, svojom revijom “Oživi ih frizurom” opravdali su sve osvojene medalje, te još jednom zasjali na frizerskoj sceni.

Dvadesetoj godišnjici prisustvovalo je oko 300 zvanica, koje su sa velikim zadovoljstvom i aplauzima ispratili izlazak  svakog od 23 modela.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti