Susan Sarandon: Treće unuče je na putu

Piše: Redakcija

Foto: AFP
Susan Sarandon

Poznata glumica Susan Sarandon ima troje djece djece: 30-godišnjeg redatelja Jacka Henryja Robbinsa i 27-godišnjeg glazbenika Milesa Robbinsa, i 34 – godišnju Evu Amurri, koja je trudna treći put. 

– Naša srca gore od sreće sada kad smo odlučili s vama podijeliti vijest. No, ako ste konobar, poštar, saobraćajni policajac, učitelj u Fairfieldu, vjerovatno ste već čuli za sretnu vijest od dvoje naših nevjerovatno uzbuđenih mališana. Svi se veselimo novoj avanturi – napisali su ispod fotografije koju su podijelili na društvenim mrežama. 

Pošto je ona Susanino prvo dijete, posebno je slaba na nju pa ne krije sreću što će postati baka po treći put. Porodica je prije dvije godine preživjela najteže dane, kada je Eva zapala u tešku depresiju nakon što im se rodio sin Major. Naime, imali su noćnu patronažnu sestru koja je jedne noći zaspala s djetetom u naručju. Par je spavao kad su začuli djetetov pad na pod. Maleni je zadobio frakturu lubanje te je imao krvarenje u mozgu no srećom ozljede su izliječene bez ikakvih posljedica.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti