Stručnjaci najavljuju kako je brak Meghan Markle u krizi

Piše: Redakcija

AFP

Prije tri godine održalo se vjenčanje princa Harryja i Meghan Merkle koje su prenijeli svi svjetski mediji, a ovog proljeća dobili su i sina Archieja. Kraljevski par koji od samog početka njihove veze najviše plijeni pažnju medija, upoznao se kada su izašli na spoj na slijepo, a budući da su nedavno proslavili i teću godišnjicu ljubavi, stručnjakinja za kraljevsku porodicu Angela Millard tvrdi kako je upravo ova godišnjica kritična za njihovu vezu.

 AFP

– U vezama općenito treća godišnjica označava prekretnicu jer tada prestaje slijepa zaljubljenost i parovi se suočavaju s realnošću. Osim toga, dobili su i dijete, što im radi dodatni pritisak, a njihova veza od samog početka vrlo brzo napreduje. Činjenica je da nisu mogli dugo čekati ako su željeli dobiti dijete jer Meghan više nije mlada – rekla je i dodala kako su oni potpuna suprotnost Williamu i Kate koji su imali jako dug period udvaranja.

AFP

– Da bi uspjeli, njihov brak mora biti jači od većine. Bit će im jako, jako teško i morat će se jako potruditi da uspiju, a sve to pod pritiskom kakav većina ljudi ne izdrži. Meghan je i sama izjavila da joj nije uvijek lako – kaže Angela.

AFP

– Zato smatram kako je pred njima razdoblje koje je presudno za njihov brak. Tri godine su zajedno, novopečeni su roditelji i cijelo su vrijeme pod lupom javnosti, ali zbog svojih postupaka često nailaze na neodobravanje kraljevske porodice. Nadam se da će uspjeti, ali bit će im jako jako teško – zaključila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti