Samoprozvana ovisnica o estetskim operacijama pokazala rezultate nove operacije

Piše: Redakcija

Sharon Osbourne, samoprozvana ovisnica o estetskim zahvatima, u ponedjeljak je u emisiji ‘The Talk’ pokazala rezultate najnovijeg facelifta. Radi se o četvrtom zahvatu takve vrste, a podvrgnula mu se prije pet sedmica, piše Daily Mail.

– Danas je tačno pet sedmica od moje operacije i sredila sam si vrat i vilicu – rekla je 66-godišnja Sharon i dodala da je doktor sve podignuo tako da sada izgleda svježije, a zahvat je trajao čak 13 sati.

 

Ona je živi dokaz citata ‘Ljubav je bol’ jer je priznala da je vrat još uvijek boli. Ipak, kaže da se neće žaliti na bol jer je sama htjela odraditi taj zahvat.

Posljednji put kada je pokazala “novo lice” bilo je u augustu 2016., a kada je u maju ove godine najavila novi facelift rekla je da su za nju estetski zahvati poput “servisiranja automobila”.

Osbourne je u svom memoaru ‘Neslomljiva’ iz 2013. obećala da je završila s estetskim operacijama, no izgleda da ih se još uvijek ne može zasititi.

https://www.instagram.com/p/B2Ih1I9n64t/

Inače, Sharon je 1999. smršala više od 100 kilograma nakon podvezivanja želuca, a u istom je periodu potrošila malo bogatstvo na facelift, liposukciju, botoks i zatezanje područja oko očiju. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti