Stigli rezultati obdukcije: Otkriveno od čega je preminula sestra slavnog pjevača

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxfTg02AHcx/

Kao što je svima već poznato sestra pjevača One Direction, 27-godišnjeg Louisa Tomlisona, sredinom marta ove godine pronađena je mrtva u svom stanu, a kako je potvrdio mrtvozornik na službenom ročištu, riječ je o predoziranju. Kako prenosi Daily Mail, sestra Louisa Tomlinsona, mlada Felicite Tomlinson slučajno se predozirala fatalnom kombinacijom nekoliko različitih supstanci.

View this post on Instagram

Be fucking kind to people

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

– Bila je to savršena kombinacija, oksikodona, alprazolama i kokaina. Ne nalazim nikakav dokaz da je ovo bio smišljen čin kojim bi se okončao njezin život – rekao je mrtvozornik dr. Shirley Radcliffe na istražnom ročištu u Londonu.

Inače, oksikodon je lijek koji služi za ublažavanje karcinomske bolesti dok se alprazolam koristi u liječenju depresije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti