Ivana Selakov: Najljepše ljetovanje

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Pjevačica Ivana Selakov i njen partner Predrag Mirković s kćerkicom Krunom otišli su odmor. Iako pjevačica nije otkrila gdje su, na fotografijam se može vidjeti da je riječ o egzotičnoj destinaciji. 

https://www.instagram.com/p/B2OIkVpI1Z2/

Ne kriju da uživaju te da se zabavlju, a Ivana je ovo ljetovanje opisala kao najljepše.

Podsjećamo, pjevačica se porodila početkom godine, a djevojčica Kruna na svijet je došla nakon uspješnog procesa medicinski potpomognute oplodnje. Za razliku od većine javnih osoba, Ivana je o svom putu do potomstva otvoreno govorila.

– Trenutak kada sam je prvi put uzela u ruke nikada neću zaboraviti. Pošto sam se porodila carskim rezom, tata je prvi vidio bebu, a ja na fotografiji koju mi je on poslao. Uživo sam je vidjela tek kad sam izašla s intenzivne njege i to su, stvarno, posebne emocije. Bila mi je jako sićušna i preslatka, imala je crnu kosicu i bila je mirna i dobra, što je i danas, poslije tri mjeseca, ostala. Jako je mirno i dobro dijete – rekla je Ivana za “Azru”.

View this post on Instagram

Necu kuci 🥺

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

View this post on Instagram

Paradise🐠💦

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti