Brad bez Angeline na premijeri “Unbrokena”: Shiloh se oblači kao muško i sve više liči na majku

Piše: Redakcija

Budući da je Angelina Jolie dobila vodene ospice, već unaprijed dogovorene premijere njenog drugog rediteljskog ostvarenja “Unbroken”, morat će odraditi njen suprug Brad Pitt. Tako je bilo i ove sedmice. Brad je na premijeru u Los Angeles došao u pratnji svoje djece; Maddoxa (13), Paxa (11) i Shiloh (8), te roditelja; majke Jane i oca Williama, s kojima se Angelina navodno ne slaže najbolje jer su za njen pojam konzervativni.

Svi su bili isto obučeni, u crna odijela, čak i malena Shiloh. Ona kako raste primjećuje se da sve više liči na mamu Angelinu, koja je te večeri zbog bolesti bila primorana ostati u kući. Primijeti se i to da se djevojčica oblači sve češće u mušku odjeću.

– Shiloh se voli oblačiti kao dečko. Voli sve što vole dečki i ponaša se kao da je ona dečko jer se tako bolje osjeća. Insistirala je čak da je ošišamo jer je htjela što više sličiti dječacima – rekla je u jednom intervjuu Jolie.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti