Oskarovka Helen Mirren otkrila pravu istinu o fotografiji u bikiniju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Be-i9IGgnKZ/

Još uvijek se priča o fotografiji Helen Mirren koja je napravljena 2008. godine, na jednoj italijanskoj plaži. Naime, kada je u medijima izašla ova fotografija napravila je veliku pomutnju, a glumica je zbog nevjerovatnog tijela učvrstila status seks simbola. Počele su joj dolaziti primamljive ponude, no, ona ih je redom odbijala, a sada je napokon odlučila otkriti pravu istinu o toj fotografiji.

Helen je gostovala na televizijskoj stanici KTLA u Los Angelesu, kada je voditelju Samu Rubinu otkrila istinu o fotografiji koja je podigla toliku prašinu. Kazala je između ostalog da je samo pozirala za svog supruga Taylora Hackforda.

– Bili smo na nekoj italijanskoj plaži, malo smo plivali i izležavali se na suncu. Taylor mi je rekao da ustanem jer me želi fotografirati. Ustala sam i uvukla stomak, a pokušala sam uvući i obraze. Pokušala sam izgledati dobro – kaže slavna glumica i dodaje kako je tek što je suprug snimio fotografiju u brdima primijetila bljesak.

Suprugu je rekla kako su gore paparazzi, a on joj je rekao da ne bude smiješna.

– Kako mogu biti gore? To je potpuno apsurdno, paranoična si – prisjeća se suprugovih riječi Helen i dodaje kako se tri dana kasnije pojavila čuvena fotografija.

Tada 63-godišnjoj glumici naglo su se ukazale brojne poslovne prilike, doznalo se prije tri godine, ali ona nije bila zainteresirana za zaradu na temelju te fotografije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti