Slavna Kubanka otkriva detalje svog privatnog života

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvKBcC3Hhtw/

Većina parova se suočava s određenim problemima kada dođu djeca, nedostatak slobodnog vremena, umor i posvećenost samo njima. S istim problemom susreli su se prije pet godina i Eva Mendes i Ryan Gosling, kada su dobili kćerku Esmeraldu, a dvije godine kasnije i Amandu.

Eva i njen suprug prije nekoliko dana mogli su se vidjeti na ulicama Los Angelesa kako nakon večere šetaju nasmijani, zadovoljni i sretni, a tek nakon što su imali dovoljno vremena samo za njih dvoje sjeli su u automobil i krenuli kući kako bi se pridružili svojim kćerkama.

Eva je poznata kako rijetko priča o svom privatnom životu, no, za Access Daily odlučila je dati barem mali uvid u svoj brak, te otkrila kako ona i suprug ponekad moraju biti čarobnjaci kako bi organizirali i smislili vrijeme samo za njih dvoje. Mendes je priznala i kako obično za jedan izlazak treba nekoliko dana pripreme kako bi sve osigurali da neko od njihove porodice pričuva djevojčice.

– Moraš se dobro organizirati i osigurati kako bi znao da si sve dobro posložio. Srećom, imamo dobru porodičnu logistiku. Moja porodica živi ovdje, a njegova u Kanadi, no često nas posjećuju i ostaju kod nas duže vrijeme, tako da sve uspijemo – priznala je Eva Mendes, dodavši kako je i za nju i za Goslinga roditeljstvo ponekad teško, naročito kada dođe trenutak u danu kada njihove kćeri moraju ići na spavanje.

– Teško je i naporno, no, opet, na kraju dana, kad ih stavimo spavati, imamo barem malo vremena za sebe, i nastojimo to uvijek iskoristiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti