Velika sreća u porodici Keire Knightley: Poznata glumica rodila svoje drugo dijete

Piše: Redakcija

afp

Kako su prenijeli strani mediji britanska glumica Keira Knightley, jučer popodne rodila je svoje drugo dijete. Iako je tek u maju otkrila kako je trudna s drugim djetetom svoju trudnoću dugo je skrivala.  Javnosti još uvijek nije poznat djetetov spol.

Glumica je i nekoliko puta naglasila kako joj majčinstvo predstavlja veliki izazov.

– Mislim da se ženama ne daje dovoljno zasluga za fizički i emocionalni maraton koji prođu kad postanu majke. Ja imam tu sreću da imam nevjerojatnu podršku i uspješnu karijeru, pa si mogu priuštiti sve najbolje, a ipak mi je teško. U redu je to reći. Čak i ja proživljavam manjak sna, hormonalne promjene, promjene u odnosu s partnerom, zbog čega osjećam kao da ne uspijevam – rekla je svojevremeno i priznala da joj jako smeta pritisak javnosti koja od ‘poznatih mama’ očekuju da izgledaju savršeno odmah nakon porođaja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti