Maja Munda i Amar Dedović slave: Najljepša godina je iza nas

Piše: Redakcija

Poznato TV lice Maja Munda i njen suprug Amar Dedović danas imaju razloga za slavlje. Naime, par obilježava prvu godišnjicu braka. 

– Najljepša godina je iza nas, prva godišnjica braka u kojoj smo postali roditelji. Hvala ti sto koračaš uz mene u nadi da će nam sve buduće biti ispunjene osmijesima, zdravljem korak uz korak sa našim najvoljenijim – napisala je Maja uz zajedničku fotografiju. 

Godišnjicu proslavljaju u Turskoj, gdje odmaraju sa sinom. 

Podsjećamo, Maja i Amar su martu ove godine postali roditelji dječaka Maka. 

– Onog trenutka kada sam ga ugledala sve se u mom životu promijenilo. Neopisiv je osjećaj kada shvatiš da to malo biće pripada tebi, da je dio tebe. Postala sam razumnija, organiziranija, stižem sve što prije nisam mogla, sve se usmjerava prema njemu – opisala je voditeljica za “Azru” trenutke kada je njen sin došao na svijet. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti