Victorija Beckham otkrila tajnu koju je nosila još od školskih dana

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Popularna modna dizajnerica i supruga fudbalske zvijezde Davida Beckhama, Victoria, u svom intervjuu za Glamour otkrila je tajnu koju je čuvala još od srednjoškolskih dana. Priznala je kako su je za vrijeme školovanja često maltletirali kako fizički tako i psihički, te da upravo iz tog iskustva želi naučiti osmogodišnju Harper kako je važno biti dobar i ljubazan prema kolegama u školi. Victoria je želi naučiti koliko je važno da cure budu dobre prema drugim curama. Vjeruje da je važno biti dobar primjer svojoj djeci, kako bi ona znala biti zdrava i sretna sama sa sobom.

View this post on Instagram

Kisses from my #VBSS20 front row!!!! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

– Kad imate djecu, puno stvari dolazi u fokus. Primijetite kako oni primijećuju baš sve. Ne bih nikada sjela s klincima za stol i preskočila svoj obrok. Oni moraju vidjeti da se njihova mama hrani zdravo. Morate malenima pokazati kako da budu zdravi i zadovoljni sobom – kazala je i osvrnula se na dane kada je ona išla u školu.

– U srednjoj su učenici vadili kamenčiće iz blata i gađali me njima. Ja sam samo stajala, sama. Nisam uopće imala prijatelja. Naguravali su me, prijeteći mi kako će me prebiti – rekla je, i dodala kako misli da se to događalo zbog njenog izgleda:

– Bila sam mršava klinka ispijenog lica, s dvije kečke na glavi i razmakom između prednjih zuba dovoljno velikim da svinja zaglavi između njih. Osjećala sam se jadno. Nisam se uklapala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti