Mel B napustila dom u Londonu: Suprug je tuče?

Piše: Redakcija

Nedavno se Melanie Brown, koju pamtimo kao Mel B, članicu nekadašnjeg benda “Spice Girls” slikala sa suprugom, američkim producentom Stephenom Belafonteom za naslovnicu britanskog “Helloa”. Sve je na coveru izgledalo savršeno, no, u stvarnosti se, život, članice žirija showa “X Factor” ipak odvija na drugom kolosijeku, barem tako javljaju zapadni mediji.

Navodno, Mel je ostavila supruga s kojim je u braku sedam godina i odselila iz njihvog zajedničkog doma u Londonu. Glavni razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj korak, tvrde njeni prijatelji je taj, što ju je Stephen fizički zlostavljao.

Čim ih je čuo, Stephen je ove optužbe putem društvenih mreža demantirao i nazvao ih odvratnim i lažnim.

Podsjećamo, Mel B je nedavno završila u bolnici gdje je nekoliko dana provela na intenzivnoj njezi zbog misteriozne bolesti te je propustila prvu večer velikog finala showa u kojem je jedna od sutkinja. Iako je bilo objavljeno da Mel B neće nastupiti ni druge večeri finala te da ostaje u bolnici do daljnjega, ona se u  X Factoru ipak pojavila, ali s masnicama i ogrbotinama koje ni šminka nije mogla u potpunosti sakriti, što je izavalo insinuacije o nasilju u porodici.

Mel se u finalu showa pojavila i bez vjenčanog prstena, što je samo podgrijalo priče o krahu sedmogodišnjeg braka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti