Nakon rehabilitacije zvijezda serije „Game of Thrones“ pred razvodom?

Piše: Redakcija

Zvijezda dobro poznate serije „Game of Thrones“, koja je prikovala uz male ekrane mnoge gledaoce širom svijeta, čak punih osam sezona, Kit Harrington u maju ove godine prijavio se u centar za rehabilitaciju i to navodno zbog prevelikog stresa. Kako su u to vrijeme prenijeli strani mediji popularna zvijezda ove serije otišao je u jednu od luksuznih klinika kako bi se navodno liječio od ovisnosti o alkoholu.

https://www.instagram.com/p/B2bwLbIo362/

Iako se uspješno izliječio čini se kako ga problemi još uvijek nisu zaobišli. Glumac se sada susreće s novim problemima. Riječ je o njegovom braku s glumicom Rose Leslie koju je upoznao na snimanju serije. Kako je to rekao neimenovani svjedok, glumici se nesviđa što je postao arogantan, te kako se nadala da će se situacija nakon snimanja serije popraviti, no to nije bio slučaj. Kako navodi portal NW nedavno njeno putovanje u Indiju s kolegicom Emilijom Clarke, koja u istoj seriji tumači lik Khaleesi, potaknuto je upravo bračnim problemima.

Glasnogovornik glumačkog bračnog para za portal Gossip Cop demantirao je ove navode.

– U tome nema nimalo istine. Kit i Rose su savršeno sretni u braku i nemaju nikakvih problema – rekao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti