Iako je već četiri godine u sretnoj vezi, Antonio Banderas otkrio koliko mu znači bivša supruga

Piše: Redakcija

Foto: AFP

 Dobro poznati glumac Antonio Banderas, u sretnoj vezi je već četiri godine s 20 godina mlađom Nicole Kimpel, s kojom je sreću pronašao nedugo nakon razvoda od bivše supruge Melanie Griffith, s kojom je u braku bio punih 19 godina. Za razliku od većine glumaca koji su se našli u istoj situaciji, Antonio je s bivšom suprugom ostao u dobrim odnosima.

U svom posljednjem razgovoru za Vulture, kada je pričao o bivšoj supruzi za nju je imao samo riječi hvale, te time još jednom pokazao da je veliki gospodin.

– Nisam više u braku s Melanie, ali ona je moja porodica. Ona je vjerojatno jedna od mojih boljih prijateljica, ako ne i najbolja koju imam. Pod svoju porodicu smatram i Dakotu, Stellu i Alexandera – rekao je Banderas.

Prije nego se udala za Banderasa, Griffith je bila u braku s glumcem Don Johnsonom s kojom dijeli 29-godišnju kćer Dakotu Johnson, a vjenčala se i za Stevena Bauera s kojim ima 34-godišnjeg sina Alexandera. U svom razgovoru za Vulture 59-godišnji Banderas prisjetio se i prvog susreta s Griffith te kazao da se jako zainteresirao za nju.

– Iako smo se razveli ona je moja porodica i voljet ću je do kad ne umrem. U kontaktu smo svih ovih godina i uspjeli smo elegantno i prijateljski izvesti ovu razdvojenost. Naša djeca su na to ponosna, a ona su nam na prvom mjestu i jedini prioritet.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti