Razvodi se turski glumac koji ima porijeklo iz BiH

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Turski Brad Pitt, kako javnost od milja zove Kivanca Tatlituga, rastaje se od svoje supruge nakon što je saznao da je krišom na sve načine pokušavala da spriječi trudnoću. Glumac se 2016. godine oženio stilistkinjom Basak Dizer, a javnost je sve vrijeme očekivala da im poznati turski par saopšti lijepe vijesti.

Budući da se često spekulisalo da se poznati par liječi od steriliteta, s obzirom na to da od prinove nema ni traga, izgleda da je istina ipak malo surovija. Ispostavilo se da je lepa stilistkinja, pila antibebi pilule jer nije želela da ostne u drugom stanju. Dobro obavešten izvor kaže da glumac ozbiljno razmišlja o tome da podnese zahtev za razvod braka, jer ga je supruga duboko povredila, pišu TV Novele.

– Prije nego što su se vjenčali, Kivanc i Basak dogovorili su se da će sačekati sa prinovom, budući da je i nedugo poslije svadbe otpočeo snimanje za seriju “Ljubav iz osvete” ovaj lijepi glumac nije želio da mu se dijete rodi dok je on po cijeli dan na setu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti