Nicole Kidman priznala: Moja djeca su izabrala Scijentologiju umjesto mene

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, Nicole Kidman, napokon je otvoreno progovorila o odnosu s dvoje usvojene djece koje ima iz braka s Tomom Cruiseom. Naime, potvrdila je da su njihova djeca odabrala Scijentologiju umjesto nje, ali i da se trudi održati odnos.

 

Glumica je usvojila Isabellu, danas 26-godišnjakinju, te Connora, koji dana ima 24 godine. Međutim, oni su odabrali stati uz Cruisea koji je najglasniji pobornik scijentološke crkve.

Nicole je za The Sun objasnila:

– Majčinstvo je putovanje. Bit će uspona i padova, bez obzira na to jeste li usvojili ili rodili dijete.

https://www.instagram.com/p/Bl3VCrCFvGj/?utm_source=ig_embed

– Ono što djeca trebaju je ljubav – dodala je i konačno potvrdila: “Oni su odabrali da budu dio Scijentologije. Naš je posao kao roditelja da uvijek damo bezuvjetnu ljubav.”

Nicole je navodno bio zabranjen dolazak na Connorovo vjenčanje za vođu italijanskog ogranka scijentološkog pokreta. Osim toga, imala je i minimalni kontakt s Isabellom koja danas živi u Croydonu. 

Glumica je otkrila da se pomirila s odabirima svoje djece, a inzistira na tome da ih još uvijek voli i podržava ih.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti