Suzana i Eldin Huseinbegović: Čarolija na vrelom pijesku Dubaija

Piše: Redakcija

Za Eldina Huseinbegovića ova godina bila je izuzetno uspješna, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Obilježili su je rođenje kćerkice Asje i stalna gostovanja širom svijeta, gdje Eldina s osmijehom dočekuju svi oni koji poštuju njegovu muziku i vole njegove pjesme.

No, iako čarolija novih mjesta koja posjetite donosi iskustvo i kontakte, kako nam je jednom otkrio, Eldin uvijek jedva čeka da se vrati s putovanja, kako bi ga kćerkica Asja i supruga Suzana dočekale na vratima. To su mu, ističe, najljepši trenuci.

Prije nekoliko dana napravio je izuzetak, otkad se kao trio ne razdvajaju. Naime, na putovanje je poveo suprugu Suzanu…

– Na inicijativu i poziv naših ljudi koji žive i rade u Dubaiju, organizirano je druženje za stotinjak zvanica. Cijeli događaj dešavao se na krovu luksuznog hotela „Bab al Shams”, koji se nalazi duboko u pustinji – priča nam Eldin, dodajući kako su većinu gostiju činile diplomate iz BiH i Emirata.

– Bilo je mnogo naših studenata koji studiraju u Abu Dhabiju. Divna atmosfera rezultirala je time da smo već dogovorili ponovno druženje iduće godine, ali u većem broju.
Kompletan razgovor čitajte u printanom izdanju magazina Azra (broj 929)

[nggallery id=640]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti