Video: Publika ismijala sestre Kardashian na dodjeli Emmy nagrada

Piše: Redakcija

Na sinoć održanoj dodjeli Emmy nagrada uloga prezenterica nagrade za najbolji reality show pripala je sestrama iz najpoznatije reality porodice,  Kim Kardashian i Kendall Jenner. Prije nego što su uručile nagradu, njih dvije su održale govor zbog kojeg ih je publika ismijala. 

– Naša porodica najbolje zna da uvjerljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred kamerama ponašaju kao i u iza njih – rekla je Kim, a Kendalll se nadovezala. 

– Pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija – rekla je ona. 

Publika im se odmah počela smijati zbog te izjave, a sve zbog uvjerenja da učesnici reality showa “Keeping Up With The Kardashians” sve snimaju na osnovu scenarija. Sudeći po njihovim izrazima lica, Kim i Kendall nisu bile sretne zbog reakcije publike. Pogledajte kako je sve izgledalo. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti