Eldin i Suzana Huseinbegović: Porodično uživanje u Beogradu

Piše: Redakcija

Poznati bh. kantautor Eldin Huseinbegović i njegova supruga Suzana, zajedno s djevojčicama, Asjom i Ajnom,  zaputili su se u Beograd. U šetnji beogradskim ulicama s njima je zajedno uživala i Suzanina mama, a djelić atmosfere s ovog putovanja podjelila je upravo Suzana na svom Instagram profilu.

U nedavnom intervjuu, koji je Eldin dao za naš magazin, govorio je i o svom odnosu sa suprugom Suzanom, te otkrio kako njeguju svoj odnos.

– Tako što se ništa ne podrazumijeva. Borimo se da u svaku sekundu našeg zajedničkog života utkamo iskrenu ljubav i maksimalnu posvećenost. Vrijeme se ne može zaraditi kao što može novac, a mnogo brže se troši. Tako da jedno drugom poklanjamo vrijeme, a ono je veoma dragocjen poklon.

Također se dotakao i odgoja njegovih kćerki.

– Najvažnije je biti djeci dobar primjer. Da sve ono čemu ih učite od vas i u praksi vide. Tako djeca najbolje i najbrže uče. Sve ono o čemu pričamo, čemu ih učimo, da to i u praksi zajedno provedemo. Djeca su naša tajna. Ta se vaša tajna kad-tad u životu otkrije. Trudimo se da odrastaju u lijepom ambijentu i da iz kuće ponesu lijep odgoj, poštovanje prema drugima i da bez obzira u kakvim uslovima sada žive budu skromne. Sve je to bumerang. Koliko im mi pružimo ljubavi i pažnje, oni to desetorostruko vrate. Najdraže mi je kada određene stvari učimo kroz igru. Nas dvoje onda postajemo velika djeca i u tome zaista uživamo.

Pročitajte još