Anabela za bračni brodolom krivi ukleti prsten

Piše: Redakcija

Pjevačica Anabela Atijas poslije sedam godina braka razvela se od supruga Andreja Atijasa, a sada je otkrila i tajnu o prstenu “Tenzija”.

– Meni se dopao prsten koji sam vidjela u katalogu. Riječ je o vjereničkom prstenu. Radio ga je naš tadašnji poznanik koji je imao svoj atelje. Tada nisam znala da se prsten zove “Tenzija”. Taj naziv je dobio jer je dijaman držaotenzično, jedva, skoro ni na čemu. Ja sam bila uporna u tome da mi je to najljepši prsten. Vrlo brzo sam izgubila taj dijamant, a zatim i muža. To se desilo dok sam usisavala kuću – rekla je Anabela u jednoj TV emisiji. 

Otkrila je i da je bila upozorena da s tim prstenom da uopšte ne usisava i ne pere suđe. 

– Ja nisam slušala ničiju upozorenje jer nisam sujevjerna . To mi se kosi sa vjerom. Štaviše dopalo mi što je suprotno. Meni je taj prsten govorio: “Ja te volim jer si tenzičan”. Sad tog prstena više nema – kazala je i nastavila:

– Samo bih još dodala da mi je jedna žena, koja se razumije kigaku horoskop, rekla da ja metal, a da se metal kali, te da moje vrijeme dolazi tek poslije 45. godine. Sljedećeg januara putnim te godine. 

Podsjećamo, navodni razlog za razvod bila je prevara Andreja Atijasa. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti