Zašto Beyonce nikada nije objasnila ove događaje?

Piše: Redakcija

Beyonce Knowles, jedna od najmoćnijih žena showbusinessa, iza sebe ostavlja godinu u kojoj se dogodilo mnogo čudnih i kontroverznih situacija. Međutim, nikada ni jednu nije objasnila. Krenimo redom:
1. Šta je natjeralo njenu sestru Solange da u liftu napadne njenog supruga Jay Z-a?

Bio je to jedan od najzanimljivijih celebrity trenutaka godine. Kada je snimka nadzorne kamere dospjela u javnost niko nije shvatio o čemu se u stvari radi. Do dan danas pravi razlog, sada već legendarne, svađe u liftu se ne zna. Jedino što znamo je ono što je Beyonce odpjevala u svojoj pjesmi “Flawless”, “Of course sometimes s–t go down when there’s a billion dollars on an elevator”.

2. Zašto je Solange sa svih Instagram profila izbrisala sve fotografije na kojima je Beyonce?

Solange je na svom Instagram profilu zadržala samo jednu fotografiju svoje slavne sestre, ostale je izbrisala. Naknadno ih je opet dodavala, ali nije jasno žašto je to napravila. Možda je bila ljuta na Beyonce, a ako je to slučaj, ostalo je nejasno radili se o svađi prije ili nakon čuvene afere u liftu.

3. Jesu li Beyonce i Jay uistinu imali problema u braku?

Kaže se gdje ima dima, ima i vatre. Cijela 2014.godina je protekla u nagađanjima hoće li najaviti razvod ili ne. Mnogi su nagađali kako će objaviti završetak braka, posebno nakon glasina o kupovanju odvojenih stanova, sastancima sa financijskim savjetnicima… Naravno, na kraju se ništa nije dogodilo. Beyoncein tata je zaključio kako su to radili samo zbog pažnje. Da, to im baš nedostaje!

4. Fotošopira li Beyonce svoje Instagram fotografije?

Mnogi smatraju kako je ona apsolutno savršena upravo takva kakva jest, kosa, ten, tijelo… Postavlja se pitanje zašto je većina njenih Instagram fotografija fotošopirana. Bavi li se time sama ili to neko radi za nju?

5. Kako uspjeva ostati savršena?

Iz godine u godinu njena je muzika sve bolja, ona izgleda sve savršenije, njeni su nastupi razrađeni do posljednjeg detalja, uvijek iznova oduševljava milione obožavatelja. Kako joj sve to polazi za rukom?
Zaključak je samo jedan, da je kraljica B željela da znamo odgovore na ova pitanja, vjerojatno bi ih već znali.
Izvor: Dnevnik.hr

Pročitajte još