Otkrivena strogo čuvana tajna: Prva fotografija Archieve dadilje

Piše: Redakcija

Kraljevići su stigli – poruka je koju su novinari poslali iz Južne Afrike i tako najavili desetodnevnu turneju vojvode i vojvotkinje od Sussexa, Harryja i Meghan i njihovog četveromjesečnog sina Archiea. Kraljevski par je u Afriku stigao s pratnjom koju čini 13 osoba, uključujući i dadilju. Obzirom da se maleni Archie, kada je protokol u pitanju, roditeljima pridružio samo  na razgovoru uz čaj s južnoafričkim nadbiskupom i poznatim aktivistom Desmondom Tutuom i njegovom suprugom, dadilja je svakako osoba kojoj je pripala jedna od ključnih uloga tokom ovog putovanja. Ono što je zanimljivo je da se identitet kraljevskih dadilja čuva u strogoj tajnosti, no, paparazzi su ovaj put uspjeli da uslikaju Archievu dadilju. 

Naime, riječ je o tamnoputoj ženi, a fanovi kraljevske porodice su odmah prokomentirali da je vojvotkinja ovim izborom još jednom pokazala da drži do svojih korijena. Meghan je to istakla i u jednom od govora koji je držala u sklopu afričke turneje. Naime, ona je održala snažan govor o nasilju nad ženama obzirom na činjenicu da se Južnoafrička Republika  nosi s ozbiljnim problemom agresije, što godišnje rezultira s više od 200 smrtnih slučajeva,  prilikom čega su žene najčešća meta.

– Želim istaći jednu važnu stvar dok sam ovdje, sa svojim suprugom, kao članica kraljevske porodice. Želim reći da sam ovdje došla kao majka, supruga, žena… kao žena druge boje kože i kao vaša sestra. Ovdje sam za vas i s vama – rekla je vojvotkinja i izazvala ogromno oduševljenje.

Kako izgleda Archieva dadilja pogledajte ovdje

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti